Start met besparen!

Kijk in je inbox voor de mail met het bestand!
Oeps! Er is iets mis gegaan met de verzending. Probeer het gewoon nog eens!

Websitebouwer
voor
lokale ondernemers

Als ondernemer moet je soms snel kunnen reageren op nieuwe omstandigheden.

De corona crisis is daar een goed voorbeeld van. Zaken en dingen die voor die tijd heel normaal waren zijn dat plotseling niet meer. Je moet je aanpassen en nieuwe wegen vinden om verder te kunnen.

Wil je weten of je niet te veel betaald voor je huidige website? Download dan dit gratis overzicht.
Bespaar nu!

Lokaal ondernemerschap.

Je bedrijfswebsite bestaat waarschijnlijk al een tijdje. Misschien heb je een CMS zoals Wordpress of één van die vele snelle websitesystemen. En dat ging prima, want je deed toch al weinig met je website.

Maar nu moet je opeens veranderen en dan blijkt je website toch niet zo handig of flexibel is. Veel zaken moet je uitbesteden en dat in een tijd dat je inkomsten toch al flink dalen.

illustratie van wereldbol en persoon zwevend in de ruimte

Nieuwe klanten

Als je je diensten hebt aangepast, andere producten aanbiedt of je werkwijze hebt moet wijzigen, dan wil je dat toch dat dit bekend wordt? Wat is er dan makkelijker dan een website waarmee je dit allemaal wereldkundig kunt maken?

Als lokaal actieve ondernemer hoef je niet heel Nederland te bereiken. Het doel is dat je bekend wordt in je eigen omgeving.

Dat gaat via Google vele malen eenvoudiger als je niet hoeft te concurreren met landelijk opererende bedrijven. Met Google Mijn bedrijf bijvoorbeeld. Gratis en heel effectief.

illustratie van een man achter een laptop

De website die bij je past. 

Heb je wel eens uitgerekend wat je huidige website je per jaar kost? Hosting, domeinnaam, onderhoud, back-ups, licenties etc. Of hoe lang je gemiddeld moet wachten voordat je wijzigingen zijn gedaan?

Zijn de kosten te hoog of moet je vaak lang wachten, dan is het goed om eens te gaan kijken naar de alternatieven.

Liever vaste, overzichtelijke kosten en een systeem waar je maar zelden een beroep hoeft te doen op je websitebouwer? Dan is het misschien tijd om over te stappen.

persoon aan bureau achter computer
Is dit voor jou het moment voor een nieuwe website?
Maak dan een afspraak en laat je informeren!
Neem contact op

Als ondernemer wil je;

 • checkbox
  Een website die mij geen extra tijd en geld kost
 • checkbox
  Een website die ik zelf, eenvoudige kan wijzigen
 • checkbox
  Een website die geschikt is voor alle apparaten
 • checkbox
  Een website die klaar is voor de toekomst

Webflow websites

CMS

"Voor mij de meest gebruiksvriendelijk CMS die er bestaat!"

- Ontwerpen
- Bouwen
- Publiceren

Alles onder één dak!
Webflow, wat is dat nu weer?

Met welk systeem je website nu precies gebouwd is niet zo belangrijk voor je!

Maar wat je beslist wel zult willen weten is of de website die je laat ontwerpen en bouwen, veilig, snel en goed gevonden kan worden in zoekmachines?

Je zult waarschijnlijk ook zelf teksten of foto's willen kunnen plaatsen, zonder eerst uren hoeven te studeren hoe dit nu precies allemaal moet? En je hebt, denk ik, al helemaal geen zin en tijd om bijna elke dag updates te moeten doen van je website?

Lijkt je dit wel wat? Vergeet dan Wordpress, Joomla etc. Heel populair allemaal, maar bewerkelijk, niet altijd veilig/snel en zeker niet goedkoop!

Optimalisatie

Google

"Schrijf en bouw voor je bezoekers, niet voor Google"

Maak een website die aantrekkelijk is voor je bezoekers!
De eerste drie zoekresultaten in Google leveren 60% van alle clicks! Dus een hoge positie in Google is iets wat je graag wilt, maar hoe doe je dat?

Eigenlijk is het antwoord heel eenvoudig. Zorg voor een website die interessant is voor je bezoekers. Heb je die, dan komt de rest vanzelf. Dus geen website met teksten die je ook op honderden andere sites kunt vinden. Maar interessante teksten voorzien van mooie/grappige foto's of illustraties die je boodschap of product ondersteunen. Laat zien dat je een autoriteit bent op jouw gebied. Wees origineel.

Goede zoekwoorden kunnen zeker helpen, maar Google is tegenwoordig al zo slim dat het de context van je website heel goed kan inschatten. Pas dus geen trucs toe, want dat gaat zelden goed.

Wil je dus hoog scoren in Google zorg dan dat je hoog scoort bij je bezoekers. Daar maak je tenslotte je website voor, niet voor Google.

Onderhoud

Eenvoudig!

"Werk zelf, of vul veilig en snel je eigen website aan"!

- Geen updates
- Geen licenties
- Gewoon in je browser
- Bespaar kosten
Veel mensen kiezen voor een CMS zoals Wordpress of Joomla. Ze zijn van mening dat ze dan snel een eenvoudig hun eigen website kunnen bijhouden of aanpassen. Helaas, niets is minder waar.

Want als je denkt dat je zomaar even deze website kunt bijwerken heb je het mis. Zo heeft WordPress en aparte 'backend', de plek waar je wijzigingen en aanvullingen moet aanbrengen. Voor iemand die dit niet regelmatig doet kan dit een hele uitdaging zijn.

Zijn er dan geen makkelijke methodes om je website bij te houden, zoals het zelf plaatsen van teksten en/of het plaatsen van een foto? Ja die zijn er. Stap over op de CMS van Webflow.
Je logt in via je browser en wijzig de tekst op de website zelf, of plaats/verwisseld zelf een foto. Opslaan, bevestigen en klaar. Zo eenvoudig kan het zijn.

Promoot je bedrijf lokaal

Je kunt je bedrijf lokaal promoten door gebruik te maken van Google My Business. Plaats foto's en video's, schrijf over je service en promoot je nieuwste producten.

Heb je geen tijd en je wil toch meer presentie als lokale ondernemer neem dan contact op. Kijken we samen wat ik voor je kan betekenen!
google my business logo
hans gijsbers websitebouwer lokale ondernemers

Hans Gijsbers

Mijn verleden ligt in de gezondheidszorg. Als verpleegkundige op de operatiekamer en ambulance was het in 2008 tijd voor iets anders.

Opnieuw gestart als counselor/coach wilde ik een website en omdat ik toch tijd had, ben ik me gaan verdiepen in het ontwerp en bouw daarvan. Dit beviel me zo goed dat ik compleet ben overgestapt en sindsdien bouw en ontwerp ik alleen nog maar websites.

Ik blijf me graag ontwikkelen en daarom ben ik overgestapt naar Webflow CMS. De meest gebruiksvriendelijk CMS en onderdeel van de no-codetoekomst van het web.  

"Websitebouwer van moderne websites"