zoekmachine optimalisatie

SEO

Een hoge positie in de zoekmachines is belangrijk. Aan een mooie website die  onzichtbaar is voor zoekmachines hebt u dus niets.

Maak uw website daarom vindbaar en interessant voor bezoekers. Zorg voor interessante inhoud, maak deze snel en eenvoudig vindbaar en u zult beloond worden met een hoge positie.

Als u wilt schrijven wij uw teksten en verzorgen we de afbeeldingen en illustraties. 

Belangrijke punten

Google test uw website op snelheid. Is die te laag zakt of verdwijnt uw pagina uit de zoekresultaten.  Een van de belangrijkste SEO punten is het hebben van een website die snel laad.

Is uw web inhoud interessant voor bezoekers? Steekt uw dienst of product uit boven het gemiddelde? Wat kunt u uw klanten bieden? Iets dat de concurrent niet kan of wil?  

Weet u wat uw bezoekers allemaal doen op u website? Waar ze op klikken en hoelang ze bepaalde webpagina’s bezoeken? Wilt u dat weten, dan is er maar één manier om daar achter te komen. Testen, er zit niets anders op.   

Het gebruik van mobiele apparaten neemt nog steeds toe. Steeds meer websites  worden mobiel bekeken en ook aankopen gaan steeds vaker via tablet of smartphone. Is uw website wel geschikt voor mobiele apparaten?

Vaak worden webpagina’s geoptimaliseerd rond enkele specifieke zoekwoorden. Welke dat zijn en hoe u ze het beste kunt gebruiken is lang niet altijd van te voren in te schatten.  Enkele vaste regels kunnen u helpen bij het vinden van de meest geschikte zoekwoorden en hun positie.

Wat hebt u aan een website die niet of slecht gevonden word? Het is een beetje als een kunstwerk op zolder. U en een paar familieleden weten waar het staat, maar de rest? Maak het zichtbaar, hang het op een plek waar het gezien mag worden!

Hans

website
optimalisatie

nieuwsbrief