Blog overzicht

Het schrijven van een blog is een kwestie van doen. Alleen als je veel schrijft, ga je vooruit. Natuurlijk zijn er richtlijnen en tips die je kunnen helpen, maar je echte succes wordt nog steeds bepaald door je lezers.

Ik heb dus nog een lange weg te gaan. Maar, we gaan gewoon door.

24
May
2020

Wordpress websites zijn uit de tijd!

Van alle gehackte websites zijn 90 procent Wordpress. Heb je hier geen zin meer in en is updaten niet je hobby, denk dan is na over Webflow.
Lees meer...
22
May
2020

Webshop starten en meer geld uitgeven dan verdienen.

Ook een webshop starten? Wat wil je gaan verkopen en aan wie? En zitten je klanten te wachten op een shop gemaakt met zo'n handig bouwpakketje?
Lees meer...
14
May
2020

Mijn nieuwe Webflow website

Mijn eigen WP website is nu een Webflow website. Eindelijk geen gedoe meer met updates en wijzigingen zijn zo gedaan. No-code revolutie in webdesign.
Lees meer...
8
December
2019

Mkb’er en geen tijd voor je website?

Wat kun je doen om je eigen website lokaal te laten scoren in Google? Enkele tips hoe je de website in je eigen regio beter kunt laten presteren.
Lees meer...
27
October
2019

Optimaliseren voor Google BERT?

Bert is de nieuwe manier van Google om teksten van websites te beoordelen. Is dit een gevaar, een uitdaging of een zegen voor uw website?
Lees meer...
26
October
2019

Google en BERT - gezellig

Bert is de nieuwe manier van Google om websites te beoordelen op hun inhoud. Is de inhoud interessant, origineel en informatief?
Lees meer...
3
October
2019

Van oude domeinen en zoekwoord in de URL.

Is het de moeite waard om een 'oude' domeinnaam te kopen voor een betere positie in Google? Helpt dit echt en voor hoe lang?
Lees meer...
26
September
2019

Meer ‘backlinks’ zijn altijd beter?

Link building wordt gezien als een belangrijke SEO factor. Maar Google zelf zegt dat link building niet iets is dat je zelf moet doen. Wat te doen?
Lees meer...
25
September
2019

Is een snelle website echt noodzakelijk?

Snelheid is een belangrijke SEO factor, maar wat als dat niet zo is en je staat toch hoog in de zoekresultaten. Wat zijn de andere factoren.
Lees meer...
zoom icon
Plan een ZOOM afspraak