Webdesign
blog

Deze webdesign blog gaat over alles waar in tegenaan loop tijdens het bouwen en ontwerpen van websites. Over de systemen die ik gebruik, Google natuurlijk en de problemen waar je als webbouwer mee te maken hebt en natuurlijk de actuele ontwikkelingen. Dit zijn er echter zoveel dat ik me hier beperk tot Webflow en de 'low- en no-code' ontwikkelingen.

Veel gebruikers zal het niet interesseren met welk systeem hun website gebouwd is, totdat ze eisen gaan stellen en/of zaken op hun website drastische willen wijzigen. Dan komt de 'aap uit de mouw' en lopen ze tegen de (on)mogelijkheden van hun systeem aan.

Voor iedereen die zich zelf wil informeren over wat er zoal te doen is op het gebied van Webdesign (Webflow) veel leesplezier.

En voor iedereen die Webflow al gebruikt en tegen een probleem oploopt, kijk hier eens of je oplossing er misschien tussen zit!

Totaal aantal blogs: nummer
29
March
2021

Webflow en de Nobull apps van Finsweet

Finsweet de Webflow specialist lanceert binnenkort de eerste Webflow apps. Een revolutie in low- en code ontwikkeling.
26
March
2021

Waarom je als ondernemer voor Webflow CMS kiest en niet Wordpress?

Waarom zou je kiezen voor Webflow en niet voor Wordpress? Vergelijk de twee systemen en kom zelf tot dezelfde conclusie!
18
March
2021

Vergeet SEO, denk aan je klanten.

SEO is niets anders dan de buitenwereld, die jouw nog niet kent, vertellen wat een geweldig bedrijf jij eigenlijk hebt.
5
March
2021

Waarom ik ben overgestapt naar Webflow webdesign!

Vorig jaar ben ik geheel overgestapt naar Webflow CMS. Geen gedoe meer met updates en licenties en modules die niet meer werken. Lees waarom.