Webdesign
blog

Deze webdesign blog gaat over alles waar in tegenaan loop tijdens het bouwen en ontwerpen van websites. Over de systemen die ik gebruik, Google natuurlijk en de problemen waar je als webbouwer mee te maken hebt en natuurlijk de actuele ontwikkelingen. Dit zijn er echter zoveel dat ik me hier beperk tot Webflow en de 'low- en no-code' ontwikkelingen.

Veel gebruikers zal het niet interesseren met welk systeem hun website gebouwd is, totdat ze eisen gaan stellen en/of zaken op hun website drastische willen wijzigen. Dan komt de 'aap uit de mouw' en lopen ze tegen de (on)mogelijkheden van hun systeem aan.

Voor iedereen die zich zelf wil informeren over wat er zoal te doen is op het gebied van Webdesign (Webflow) veel leesplezier.

En voor iedereen die Webflow al gebruikt en tegen een probleem oploopt, kijk hier eens of je oplossing er misschien tussen zit!

5
March
2021

Waarom ik ben overgestapt naar Webflow webdesign!

Vorig jaar ben ik geheel overgestapt naar Webflow CMS. Geen gedoe meer met updates en licenties en modules die niet meer werken. Lees waarom.
7
January
2021

Low-code en no-code

Zeggen de begrippen Low- en no-code u iets? Nee? Lees dan verder, want ze zijn de toekomst voor de bouw en ontwikkeling van web applicaties.
3
January
2021

Start je website in een tekst editor!

Het klinkt misschien vreemd, maar als je begint met een website, start dan met een tekst editor zoals Word.
28
October
2020

Mijn bedrijf in Google

Mijn bedrijf in Google doe je met Google Mijn Bedrijf. Vergeet Facebook, bespaar geldt en vergroot je lokale bekendheid.