Webflow is geoptimaliseerd
voor zoekmachines

Webflow, een visueel ontwerp en web ontwikkel platform, is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Hierdoor kunnen gebruikers hun websites bouwen met een sterk focus op zoekmachineoptimalisatie.

Met Webflow's ingebouwde SEO-tools, zoals de mogelijkheid om titels, meta-beschrijvingen en sleutelwoorden te bewerken, kunnen gebruikers hun websites ontwerpen en optimaliseren voor zoekmachines, zonder de hulp van een ontwikkelaar.
Seo editor in Webflow

Bovendien ondersteunt Webflow ook gevorderde technieken voor SEO, zoals het opzetten van redirects en het toevoegen van schema-markup. Dit maakt het platform een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren gebruikers die hun websites op zoekmachines willen optimaliseren.

Tot slot biedt Webflow ook integraties met externe SEO-tools, zoals Google Search Console en Google Analytics, waardoor gebruikers hun zoekmachineprestaties nog beter kunnen volgen en verbeteren.

In het kort, Webflow is een krachtig platform voor webontwerp en ontwikkeling, met een sterke focus op SEO. Gebruikers kunnen hun websites ontwerpen en optimaliseren voor zoekmachines, zonder de hulp van een ontwikkelaar.

Nog even een paar voordelen op een rij:

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige gebeurtenis. Wil je blijven scoren in Google, dan zul je actief bezig moeten blijven met je website!
 • checkbox

  Geen extra plug-ins nodig, alles is al aanwezig

 • checkbox

  Eenvoudige zelf bij te werken

 • checkbox

  Geoptimaliseerd voor mensen met een handicap

 • checkbox

  Inclusief beveiligde verbinding (https)

 • checkbox

  Standaard super snel, zonder extra plug-in