Webflow en
No Code

computerscherm met code en een groot kruis ervoor
Een van de grote voordelen van Webflow is dat het gemakkelijk te integreren is met verschillende no-code tools. Hierdoor kun je nog meer functies toevoegen aan je website zonder dat je daarvoor enige code moet schrijven.

Je kunt zo snel en efficiënt nog meer waarde toevoegen aan je website en nog beter inspelen op de behoeften van je bezoekers.

Voorbeelden

Deze webpagina toont enkele voorbeelden van hoe Webflow kan worden geïntegreerd met no-code tools. Hierdoor kunnen gebruikers effectief en eenvoudig complexe websites bouwen zonder vereiste programmeerkennis. Kijk rond en ontdek hoe u uw Webflow-ervaring kunt verbeteren met behulp van deze no-code integraties.

Actueel weerbericht

Integratie van Make en WeerLive maakt het mogelijk om de real-time weersinformatie van bijv. de plaats Winterswijk te tonen op je Webflow website. In dit voorbeeld wordt de actuele temperatuur, windsnelheid, zonsopkomst en -ondergang en een korte weersomstandigheid dynamisch weergeven.

Winterswijk

Geheel bewolkt
Actuele temp
21.9
o
C
05:30
21:29
11
km/h

Automatische plaatsing op LinkedIn

ng webflow blog naar linkedin

Door de integratie van Webflow en Make.com kunt je tijd besparen door je blog automatisch op LinkedIn te publiceren zodra het op je website is geplaatst.
Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over handmatig inhoud naar verschillende platforms te verplaatsen. In plaats daarvan kunt je je  concentreren op het creëren van kwalitatieve inhoud.

Kortom, door te werken met Webflow en Make.com kun je tijd en moeite besparen en efficiëntere manieren vinden om je inhoud op LinkedIn te delen met je publiek.

Actueel Webflow blog op je eigen website

In dit geval importeer ik automatisch de actuele titel van de laatste blog op de Webflow website. De titel is gelijk een link naar deze blog, wordt vertaald in het NL en krijgt dezelfde achtergrond als de blog heeft op de Webflow website.

In Make.com kun je dit realiseren door de Webflow RSS feed te koppelen aan een Webflow CMS in je website. Richt deze in als 'update' zodat je telkens maar één veld gebruikt en geen hele bibliotheek opbouwt aan titels. Die gebruik ik in dit geval namelijk niet!

OpenAI biedt voordelen voor het personaliseren van je website, waaronder het aanpassen van de begroeting van je bezoekers op basis van het tijdstip van de dag. Dus goedenmorgen, goedemiddag, goedenavond of goeienacht nachtbraker!

Door gebruik te maken van de code van OpenAI, kun je je fantasie de vrije loop laten en je ideeën omzetten in aangepaste websitefunctionaliteit.

Ik kwam op het idee terwijl ik met ChatGPT in de weer was. Ik had het idee en Open AI heeft de code voor mij geschreven. Dus laat je fantasie de vrije loop en zet deze om in code via OpenAI.