Blog overzicht

Het schrijven van een blog is een kwestie van doen. Alleen als je veel schrijft, ga je vooruit. Natuurlijk zijn er richtlijnen en tips die je kunnen helpen, maar je echte succes wordt nog steeds bepaald door je lezers.

Ik heb dus nog een lange weg te gaan. Maar, we gaan gewoon door.  

14
October
2020

GMB, belangrijker dan je website.

Lokaal gevonden worden als ondernemer was nog nooit zo belangrijk als nu. Grijp je kansen en maak gebruik van GMB en zet je bedrijf lokaal op de kaart.
Lees meer...
22
August
2020

Hoe promoot ik mijn bedrijf gratis

Promoot je bedrijf lokaal, gratis en voor niets via Google My Business. Trek meer bezoekers en verbeter je lokale vindbaarheid.
Lees meer...
19
August
2020

De lokale ondernemer en zijn website.

Lokale ondernemers zijn druk. Tijd voor de website is er vaak niet, maar willen wel een goede positie in Google.Kan dit of moet je duidelijke keuzes maken?
Lees meer...
8
August
2020

Wordpress theme Astra geblokkeerd door Google

Wordpress theme Astra voor 5 weken geschorst door Google. Ook WP heeft theme compleet uit haar bibliotheek verwijdert. Brainstorm Force was gewaarschuwd.
Lees meer...
30
July
2020

Logo's

Wat is een logo? Waar moet een logo aan voldoen en welke type logo past het beste bij mijn bedrijf of onderneming?
Lees meer...
28
June
2020

Webflow interactions.

Classes verwijderen of toevoegen aan een element n.a.v een trigger. Dat kan nu zonder zelf code te hoeven schrijven. Met Class Adder kan dit nu ook.
Lees meer...
24
May
2020

Wordpress websites zijn uit de tijd!

Van alle gehackte websites zijn 90 procent Wordpress. Heb je hier geen zin meer in en is updaten niet je hobby, denk dan is na over Webflow.
Lees meer...
22
May
2020

Webshop starten en meer geld uitgeven dan verdienen.

Ook een webshop starten? Wat wil je gaan verkopen en aan wie? En zitten je klanten te wachten op een shop gemaakt met zo'n handig bouwpakketje?
Lees meer...
14
May
2020

Mijn nieuwe Webflow website

Mijn eigen WP website is nu een Webflow website. Eindelijk geen gedoe meer met updates en wijzigingen zijn zo gedaan. No-code revolutie in webdesign.
Lees meer...
zoom icon
Plan een ZOOM afspraak