illustratie persoon achter computer aan het werk

Heb ik wel de juiste website?

20
Jul
2021
update-
Leestijd ongeveer 0 minuten.

Waar gaat deze blog over?

Dat is een vraag die je makkelijk zelf kunt beantwoorden.  Bezoek je regelmatig je eigen website, of is het alweer maanden geleden dat je er zelf naar gekeken hebt? Behoor je tot de laatste groep en bezoek je je eigen website maar af en toe, dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit. Je website maakt duidelijk geen onderdeel uit van je marketingplan. Waarom houden dus? Verspil geen geld en doek je site gewoon op. Niemand die het merkt.

Je hebt een website, maar het is elke keer een heel gedoe om iets gewijzigd of aangepast te krijgen en als je het daarom uitbesteedt, kost het je ook nog eens serieus geld. Hierdoor gebeurt er weinig op de website en kun je niet die dingen doen die je misschien voor ogen had. Kortom, het systeem werkt niet voor, maar tegen je.  

Je bent regelmatig in de weer met je website, maar de mogelijkheden om de site zo te maken zoals jij hem graag zou willen hebben? Dat kan niet. Waarschijnlijk heb je gekozen voor een systeem dat ‘eenvoudig’ in gebruik is, maar daardoor ook veel beperkingen kent. Je website zal zich daardoor nauwelijks onderscheiden van de concurrentie en geen recht doen aan je eigen aanpak en ideeën.

Kies voor het systeem dat bij je past

Je website is belangrijk voor je, want je haalt er regelmatig nieuwe klanten mee binnen. Het systeem is flexibel, je kunt het laten aanpassen aan je eigen wensen, maar de totale kosten zijn toch pittig. Updates, back-ups, SEO, extra functies, lay-out aanpassingen en een snelle host kunnen je kosten snel laten oplopen. Tijd om te snijden in de totale kosten?

Herken je je in één van de bovenstaande voorbeelden? Dan kun je twee dingen doen;

1. Helemaal niets en gewoon verder gaan zoals voor heen.

2. Gaan nadenken over hoe je het liever zou willen hebben en daarop actie ondernemen.

Het perfecte systeem is nog steeds niet uitgevonden, maar wel één die in de meeste gevallen uitkomst kan bieden. Webflow. Meer weten? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend advies.

FAQ

Blog overzicht