Waarom scoor ik niet hoger in Google?

Een veel gehoorde vraag. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Je website is gewoon niet interessant genoeg voor Google.

Google heeft je website bekeken en geoordeeld dat de inhoud gelijk is aan al die andere website over hetzelfde onderwerp. Je website is één uit duizenden, niets nieuws, niets interessants en daarom niet interessant voor Google. Handige zoekwoorden of slimme linkbuilding trucs kunnen je misschien even helpen, maar lang zal dat niet duren.

Je kunt het draaien zoals je wilt, maar als je website niet interessant is voor Google (lees je bezoekers) ga je niet scoren. Wil je hier wat aan doen zul je dus moeten gaan nadenken over wat jouw website (product/dienst) nu zo interessant maakt?

En als je iets verkoopt dat anderen ook verkopen, verzin dan iets wat jouw aanbod/verhaal/product bijzonder, of anders maakt.

Snelle levering, mooie (aparte) verpakking, goed service of een bijzonder aanbod? Verzin iets en maak het ook waar.

Want alleen een leuke verpakking en verder niets is ook zinloos.

Verbeter je vindbaarheid!

Worden mijn pagina's al gevonden?
Waarom heeft mijn website zo weinig bezoekers?
Wat als ik al een aansprekende website heb?  
De juiste uitstraling en technisch oké. Wat nu?
Data verzamelen en analyseren?
Enkele SEO-misverstanden
Met Google AdWords gelijk bovenaan de pagina
Wat hebt je aan een website die niet of slecht gevonden wordt? Het is een beetje als een kunstwerk op zolder. Jij en een paar familieleden weten waar het staat, maar de rest? Maak het zichtbaar, hang het op een plek waar het gezien mag worden!

Hans
zoom icon
Plan een ZOOM afspraak