Design 'Uut' de Achterhoek
stappenplan

Stappenplan website

Een goede eerste indruk maken is nog nooit zo belangrijk geweest als tegenwoordig. De moderne mens heeft tenslotte maar weinig tijd en is snel afgeleid.

Het moet dus direct duidelijk zijn waar het om gaat en dat de klant gevonden heeft waarnaar die op zoek was. Als het daarnaast ook nog eens origineel verpakt is en een goed gevoel geeft is de taak volbracht.
portfolio websites

Eerste gesprek

In een eerste gesprek, altijd gratis en vrijblijvend, bespreken we de uitgangspunten, wensen en mogelijkheden.Hoe kan het eruit gaan zien, wat zijn de vervolg stappen en ik geef een eerste schatting van de kosten. Gaan we door? Dan maken we afspraken over de het wie, wat en wanneer.  

Concept en offerte

Aan hand van de gemaakte afspraken wordt een eerste ruwe schets gemaakt van de mogelijke
toekomstige website. Daarnaast
ontvangt u een offerte met daarin een overzicht van de te verwachte kosten.

Als u deze offerte accepteert en na ontvangst van de eerste betaling gaan we verder na
stap 3.
    

Eerste design

website design
Aan hand van eventuele aan- of opmerkingen t.a.v de eerste ruwe schets wordt deze omgezet in een eerste grafisch ontwerp.

Binnen 7 werkdagen na de ontvangst van de eerste betaling maken we een afspraak (stap 4) om dit ontwerp verder te bespreken.  

Feedback

Nadat u het eerste ontwerp hebt ontvangen, maken we een afspraak voor feedback.Eventuele wijzigingen, aan- of opmerkingen zullen  worden meegenomen en verwerkt in het uiteindelijke ontwerp. Mocht het eerste ontwerp niet zijn wat u had verwacht zal, een laatste, tweede ontwerp volgen. Mocht deze ook niet aan uw wensen of verwachtingen voldoen, kleine wijzigingen daargelaten, stopt onze samenwerking. Wilt u toch verder maken we eerst een afspraak voor een nieuwe offerte.

Definitief ontwerp

website design
Aan hand van de laatste aan- en of opmerkingen wordt er een defintief ontwerp gemaakt.We zijn dan 2 tot 8 weken* onderweg.

U kunt de vorderingen live volgen.Bent u tevreden met het resultaat, voldoet u de laatste betaling.
*indien anders afgesproken

Afsluiting project

Als de laatste betaling binnen is, wordt de website compleet aan u overgedragen, of live gezet op het internet*

Eventueel onderhoud van de website, hulp of grotere wijzigingen zijn niet in de prijs inbegrepen! Tot 1 maand na aflevering worden kleine wijzigingen gratis verholpen.

*heeft u nog geen host of domeinnaam? Vraag naar de mogelijkheden.
zoom icon
Plan een ZOOM afspraak
menu